Festival del Mar

L'Associació d'Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) presenta aquest mes de maig el FESTIVAL DEL MAR al litoral català.
La manera més fàcil per a què el gran públic pugui apropar-se i gaudir del mar així com trobar al millor preu l'embarcació nova o d'ocasió que estigui buscant, ja que comptarem amb les millors marques i expositors del mercat.

El FESTIVAL DEL MAR ha triat per a la seva celebració BADALONA (Barcelona), es una poblacion del litoral català amb una història eminentment nàutico-marítima. 

A banda de la dinamització del sector nàutic, la celebració d'aquest esdeveniment esperem que reporti una reactivació econòmica a la població i empreses del sector en uns temps difícils, i alhora, també promourà i identificarà aquestes poblacions amb un turisme de qualitat, donat que el FESTIVAL DEL MAR no només és una fira de compra-venda d'embarcacions, sinó que és un esdeveniment lúdic i festiu de promoció del sector nàutic en el qual tindran cabuda competicions esportives, demostracions de salvament marítim, promoció del lloguer d'embarcacions, submarinisme, espais per al més menuts, degustacions gastronòmiques marineres. En resum, serà un Festival per potenciar tant el sector nàutic, incentivant la iniciació a la nàutica i a la pràctica de les seves activitats, com per apropar-nos a un sector molt més accessible del que sembla; també servirà per la promoció del turisme de qualitat a les poblacions on es celebra.


Per aquest motiu, un del principals motius i beneficis que genera acollir el FESTIVAL DEL MAR A CATALUNYA és el ressò mediàtic que tindrà donat que el nom de la població forma part del Festival del Mar; aquest format de fira aporta molts visitants i la identificació amb el sector de la nàutica per part d'una població implica qualitat i un tipus de públic amb un alt o molt alt nivell adquisitiu.

El FESTIVAL DEL MAR és una fira de caràcter provincial que farà que tots els visitants de la zona identifiquin la població amb el turisme de qualitat, professionalitat i gestió d'esdeveniments ben realitzada i compromesa amb el sector. Les empreses del sector nàutic de la població podran tenir un marc en el qual poder donar-se a conèixer i potenciar el seu comerç.

També es potenciaran els clubs nàutics o ports on es realitzarà el FESTIVAL DEL MAR on possibles compradors podran conèixer les seves instal•lacions i també la ciutat on podrien instal•lar la seva residència estiuenca per a realitzar activitats nàutiques. Alhora tots els negocis de la població i en gran mesura els de restauració veuran incrementats els seus ingressos durant la durada de realització del Festival i es podran donar a conèixer.

Dins la mateixa fira, la població tindrà una carpa en la qual podran repartir informació de la vila a tots els expositors i visitants per a donar a conèixer i potenciar la indústria, barris i sectors, turisme i activitats de la població.

És per tots aquests motius que apostar pel FESTIVAL DEL MAR és invertir en un futur per un tipus de població que s'implica en un turisme de qualitat, per tenir un ressò mediàtic i identificació de la marca del poble; en definitiva, és apostar per un model transversal de promoció de la ciutat.

Per això, ens atrevim a dir que el FESTIVAL DEL MAR serà molt important per a l'economia d'aquestes poblacions.