INICIA'T - La Fira de la Nąutica i els seus oficis

FIRA NAUTICA AL PORT DE BADALONA

Aquest projecte ens ha de permetre consolidar aquest esdeveniment com una fira de referència del sector i aconseguir així un major impacte promocional en tot el Barcelonès Nord. La Fira Nàutica al Port de Badalona, té un doble objectiu, d’una banda apropar la població badalonina al mar i, d’altra,  esdevenir l'aparador de les activitats econòmiques relacionades directa o indirectament amb el Mar que  garanteixi a tots els expositors l'assistència massiva de visitants amb una actitud positiva.

Durant els quatre dies que dura la fira, les empreses expositores disposaran d'un espai propi on establir relacions comercials, accions de venda i relacions públiques.

La filosofia i necessitat d’ADIN amb aquest projecte es proporcionar veritables oportunitats de negoci als seus associats. La necessitat dels nostre sector de contactar amb els seus clients  en els moments propers  a la decisió de compra. La actual crisis econòmica  i els conseqüents  canvis en els models de consum i de comercialització provoquen un augment de vendes del mercat d’ocasió i en particular d’eslores fins a 12 m.

Mes del 82% de les  embarcacions venudes  pertanyen a la nàutica més popular, per sota de 8 m. d’eslora i fins el 95% per sota dels 12 m.. A mes 2 de cada 3 embarcacions que es venen son de segona mà.

Amb aquesta voluntat, posem a la vostra disposició en el recinte firal a l'aire lliure, espais preparats per a l'exposició en carpes i la possibilitat de mostra flotant i en sec dels vostres productes i embarcacions, al mateix temps que us obrim la possibilitat de participar-hi a través d'altres vies com poden ser el patrocini d'espais o l'organització d'activitats de dinamització durant els dies en els quals es portarà a terme la Fira.